YARDIM BAŞVURUYARDIM LİSTESİ BANKA HESAPLARI

Evlilik Yolunda Olan Depremzede Hanım Kardeşimizin İhtihaçlarının Bir Kısmı Giderildi

  • 16.01.2024

Evlilik Yolunda Olan Depremzede Hanım Kardeşimizin İhtihaçlarının Bir Kısmı Giderildi

Sitemize muhtaç başvuru başlığından başvuru yapan depremzede hanım kardeşimize İhtiyaçlarının bir kısmı giderildi.

Sitemize başvuru yapan depremzede hanım kardeşimizin " Biz depremden önce kirada oturuyorduk. Depremde ağır hasar aldı evimiz bize konteynır verildi ve şu an konteynırda kalıyoruz annem babam ayrı, kardeşlerimle birlikte annemle kalıyoruz. Babamın bize bakma durumu yok depremden önce iyi kötü düğün planımız vardı şu an depremden dolayı durumlar elvermiyor evde çalışan sadece annem var o da ev işine gidiyor, konteynır şehre çok uzak annemin gelişi gidişi çok zor oluyor o yüzden ben de çalışamıyorum. Depremden önce aldığım birkaç parça ürün vardı o da depremde duvar yıkıldı altında kaldı şu an çeyiz eşyam olarak hiçbir şeyim yok gelirimiz de olmadığı için hiçbir şey alamıyorum. Bu konuda siz değerli yardımseverlerden destek bekliyorum." şeklindeki açıklaması üzerine bizler de üzerimize düşeni yapma konusunda karar aldık.

İyilik Ailesi ve destekçileri olarak ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize ulaşmak, onlarla irtibatımızı kurabilmek ve gerekli ihtiyaçları giderebilmek için kurduğumuz sitenin amacına mutabık olarak her türlü destek için Allah rızasına uygun olarak rabbimizin bize lutfetti kadarıyla elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Yemek takımı, fırın, mutfak masası, tencere seti, buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak, mikro dalga, elektrikli süpürge, ütü, televizyon, perde, halı, nevresim takımı, battaniye seti, havlu takımı, oturma takımı vb..  düğün ihtiyaçlarından bir kısımını giderdik elhamdülillah.Bunlar;Televizyon, çatal bıçak takımı, yemek takımı, tencere seti, buzdolabı, ve çamaşır makinesidir.

Rabbimizin lütfu ve sizlerin destekleriyle bu yardımlara devam etmek en büyük arzumuz. Rabbimizin de buyurduğu üzere "Şüphesiz ki sadaka veren erkeklerle sadaka veren kadınlar ve Allah'a güzel bir borç verenler var ya, (verdikleri) onlara kat kat ödenir. Ayrıca onlara çok değerli bir mükafat da vardır." (Hadîd Suresi 18) ayeti mucibince bizi yaratan rabbimize yakınlaştıracak olan bu değerli hayırları yapmaya vesile kıldığı için ona hamdü senalar olsun.