YARDIM BAŞVURUYARDIM LİSTESİ BANKA HESAPLARI

İSTANBUL ESENYURT'TA OTURAN İHTİYAÇ SAHİBİ ABLAMIZA DESTEK

  • 31.01.2024

İSTANBUL ESENYURT'TA OTURAN İHTİYAÇ SAHİBİ ABLAMIZA DESTEK

İyilik Ailesi Derneği Olarak Kira ve Fatura Desteği

Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzde en önemli konulardan biridir. Dinimiz de yardımlaşmanın önemini vurgulamaktadır. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'de yardımlaşma ve işbirliğinin Müslümanlar için çok önemli olduğunu vurgular. Bu sebepten dolayı nedenini ve niçinini sormadan, bize bir faydası olup olmayacağına bakmadan mutlaka yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmek ve onunla dayanışmak bir Müslümanın temel görevlerinden biridir. Aynı zamanda insan olmanın gereği de budur.

Biz de İyiliİk Ailesi Derneği olarak bu şiarla bize ulaşan yardıma muhtaç tüm kardeşlerimize elimizden gelen desteği sunmaya devam etmeye çalışıyoruz. Bu minvalde derneğimize muhtaç başvurusu vesilesiyle ulaşan ablamızın aylardır kirasını ve faturasını ödeyemediğini ve bizden destekci olmamızı istemesine binanen bizler de rabbimizin bize verdiği imkanlarla  İYİLİK AİLESİ olarak elimizden gelen yardımda bulunduk ve ihtiyacını çözdük.

Rabbimizden niyazımız rızası için kurduğumuz bu derneğin daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşması ve yardımda bulunmasıdır. Bu yardımlarda benim de katkım olsun diyen değerli takipçilerimiz ve destekçilerimizin de bizimle irtibata geçerek süreçte katkıda bulunabileceklerini hatırlatmak isteriz. Hayırlı yollarda ayaklarımızın sabit kalması dileğiyle, gayret bizden muvaffakiyetler Allah'tan.